Sarajevo od srijede u Zenici

U četvrtak duel sa Celticom

Sarajevo od srijede u Zenici

A. Beganović

Sarajevo i Celtic će u četvrtak u Zenici odmjeriti snage u okviru play-offa Evropa lige.

Nakon što su savladali Budućnost iz redova aktuelnog prvaka naše države su sve svoje misli uspjerili ka susretu sa Celticom.

Kako bi se što bolje pripremili za okršaj sa slavnim klubom otkazan je i vječiti derbi, a već od petka, odnosno nekoliko sati nakon pobjede nad crnogorskim prvakom u Sarajevu su krenuli sa priprema za duel play-offa.

Šef struke Vinko Marinović i njegovi saradnici, osim što svakodnevno rade sa svojim izabranicima, analiziraju utakmice Celtica traže mu i mane koje će pokušati iskoristiti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Donešena je i odluka da Bordo ekspedicija, put Zenice krene u srijedu, kada će i "osjetiti" u kakvom je stanju teren stadiona Bilino polje.

Podsjetimo, meč se igra u četvrtak sa početkom u 20:00, a pravdu će dijeliti Francuz Benoit Bastien. Asistirat će mu sunarodnjaci Hicham Zakrani i Frederic Haquette.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

RZ88
Sretno Sarajevo do historijskog rezultata. Treba citava drzava da navija za vas ovo bi bio uspjeh za citavu drzavu i nasu ligu. Pozdrav od roba.
20 0
hzsg
Sretno ŠAMPIONI JEDINE NAM DRŽAVE. Hvala gradu Zenici, nogometnom klubu Čelik i njihovim navijačima. Pozz HZ.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi