Sarajevo odbilo ponude za Harisa Duljevića!

Žele da predvodi klub na proljeće

Sarajevo odbilo ponude za Harisa Duljevića!

Haris Duljević, kapiten FK Sarajevo i jedan od najboljih fudbalera BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine, neće mijenjati sredinu u zimskom prijelaznom roku. 

U proteklom periodu u Titovu 38/b su stizale brojne ponude za Duljevića, a najkonkretniji je bio Empoli koji je prema našim neslužbenim informacijama ponudio 400.000 eura, te Rubin Kazan čija je ponuda bila nešto izdašnija. 

Ipak, "koševska vlada" na čelu sa Dinom Selimovićem i Edisom Kusturicom odlučila je staviti rampu na eventualni transfer i gotovo je sigurno da će Haris Duljević i na proljeće predvoditi Sarajevo u borbi za trofeje. 

"Da, istina je. Imali smo nekoliko ponuda za Harisa Duljevića, međutim odlučeno je da ostane i da ekipu predvodi u borbi za trofeje", izjavio je generalni direktor kluba Dino Selimović za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako bi Sarajevo eventualnom prodajom Duljevića pristojno napunilo kasu, odluka o njegovom ostanku dovoljno govori da su rezultati na prvom mjestu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi