Sarajevo odradilo trening na Bilinom polju, sutra očekuju novu pobjedu uz podršku s tribina
Bordo tim odradio je službeni trening na stadionu Bilino polje

Bordo tim trenirao u Zenici

Sarajevo odradilo trening na Bilinom polju, sutra očekuju novu pobjedu uz podršku s tribina

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Sarajeva nakon službene press konferencije odradili su i trening na Bilinom polju uoči sutrašnje zaostale utakmice 1. kola Premijer lige BiH protiv Tuzla Citya, koja se igra na zeničkom stadionu od 20 sati.

Bordo tim je furiozno otvorio novu sezonu sa tri pobjede iz tri odigrana meča, te u tom tonu žele nastaviti i u narednim utakmicama. Atmosfera u taboru ekipe koju s klupe predvodio Feđa Dudić je na visokom nivou, a sutra se svi nadaju da uz dobru igru, te veliku podršku s tribina mogu upisati i novu pobjedu protiv kvalitetnog rivala, koji se u Zenicu sigurno neće doći braniti. Bordo klub je medijima dozvolio fotografiranje 15-tak minuta, a ono što se moglo vidjeti na početku treninga jeste veoma dobra atmosfera u bordo taboru pred sutrašnji meč.

Kada su u pitanju ova dva tima Sarajevo i Tuzla City dosad su odigrali 13 mečeva, Sarajevo je upisalo šest pobjeda, tri meča su završena bez pobjednika, dok je Tuzla City slavila u četiri utakmice.

Posljednji meč ovih klubova odigran 23. aprila na stadionu Koševo pripao je ekipi iz Tuzle rezultatom 0:1, a zanimljivo da je jedini gol na utakmici postigao Adnan Džafić, koji je ovog ljeta upravo iz Tuzla Citya prešao u FK Sarajevo.

Nema sumnje da nas sutra bez obzira kakvi vremenski uslovi budu očekuje jedna veoma kvalitetna utakmica u kojoj će sigurno uživati svi oni koji sutra dođu na Bilino polje, a kako su najavili iz bordo kluba, sutra očekuju ponovo veliki broj navijača i podršku sa zapada i sjevera stadiona Bilino polje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1655831611
Tuzla pobijeduje
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi