Sarajevo ostaje bez brzonogog veznjaka

Kuzmanoviću istekao ugovor

Sarajevo ostaje bez brzonogog veznjaka

Koordinator za sport, ubuduće ćemo ga zvati sportskim direktorom Sarajeva, Emir Hadžić potvrdio je da je Mićo Kuzmanović na izlaznim vratima ovoga kluba.

Jedan od ponajboljih igrača bordo tima u proljetnom dijelu imao je amaterski ugovor sa Sarajevom (što je pomalo čudno), koji mu je istekao.

"Budući da je on ugovor potpisivao ranije, nemam mnogo informacija. On je imao amaterski ugovor koji mu je istekao, ranije je bilo govora da ćemo produžiti ugovor i mi na sve načine to pokušavamo. Ipak, Kuzmanović je istakao želju da ide u inostranstvo, pa će u vezi njega sve biti jasnije u narednim danima", kazao je Hadžić.

Kuzmanović je u Sarajevo stigao iz Mladosti Doboj Kakanj, a ranije je igrao za Modriča Alfu, Drinu, Borac, Jagodinu...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njegova trenutna tržišna cijena prema Transfermarktu iznosi 300.000 eura, ali to Sarajevu ne znači ništa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi