Otkazana današnja utakmica Sarajeva u Turskoj

Zbog nevremena

Otkazana današnja utakmica Sarajeva u Turskoj

Eldar Ganibegović

FK Sarajevo danas je trebao odigrati prijateljsku utakmicu protiv Kapfenberga u Turskoj, no od toga neće biti ništa.

"Današnja prijateljska utakmica Fudbalskog kluba Sarajevo protiv austrijskog Kapfenberga se neće odigrati.

Razlog pomijeranja susreta jeste veliko nevrijeme koje je zahvatilo dio Turske u kojoj se spremaju naši fudbaleri. Zbog neuslovnih uvjeta te povećanog rizika od povreda timovi su odlučili pomjeriti utakmicu.

U novom terminu susreta blagovremeno ćemo obavijestiti sportsku javnost te članove i navijače koji su čekali direktan prijenos susreta", saopštili su iz Bordo tabora.

𝐎𝐭𝐤𝐚𝐳𝐚𝐧𝐚 𝐮𝐭𝐚𝐤𝐦𝐢𝐜𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐢𝐯 𝐊𝐚𝐩𝐟𝐞𝐧𝐛𝐞𝐫𝐠𝐚 𝐳𝐛𝐨𝐠 𝐥𝐨𝐬̌𝐢𝐡 𝐯𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐮𝐯𝐣𝐞𝐭𝐚 ⚽️ Današnja prijateljska utakmica Fudbalskog kluba...

Posted by FK Sarajevo on Wednesday, February 2, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, delegacija FK Sarajevo 30. januara doputovala je u Antaliju gdje će odraditi završni dio priprema. 

Osim Kapfenberga, Sarajevo je zakazalo duele sa Horsensom (5. februar), Qiziqumom (9. februar), Nasaf Qarshijem (11. februar) i Kolosom (12. februar). 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti