Sarajevo otputovalo u Sloveniju: Husref Musemić poveo 23 fudbalera

Bordo tim do Celtica u Sloveniji

Sarajevo otputovalo u Sloveniju: Husref Musemić poveo 23 fudbalera

Samir Mlaćo

Nogometaši Sarajeva otputovali su večeras na pripreme u Sloveniju.

 Nakon što je put prvobitno odgođen zbog neizmirenih obaveza prema nogometašima, dogovor je danas postignut i bordo ekspedicija je krenula u Rogašku Slatinu.

Tamo će obaviti završni dio priprema uoči utakmice prvog pretkola Lige prvaka protiv Celtica.

U Sloveniju su otputovali sljedeći igrači: Kovačević, Dizdarević, Dupovac, Lazić, Kurdić, Šabanović, Mustafić, Hebibović, Hodžić, Šišić, Gavrić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Milanović, Rahmanović, Salčin, Handžić, Đokanović, Imamović, Hasanović, Dervišagić i Crnički.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Za vrijeme boravka u Rogaškoj Slatini planirane su tri utakmice. U ponedjeljak 23. juna zakazana je utakmica protiv FK Partizani, tri dana poslije Bordo tim će odmjeriti snage sa FC Slovacko, a 30. juna izabranike Husrefa Musemića očekuje prijateljska utakmica protiv NK Domžale", istakli su iz FK Sarajevo putem zvanične facebook stranice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi