Sarajevo otputovalo u Stanišiće, Musemić svjestan posla koji očekuje bordo momke

Derbi se igra u Bijeljini

Sarajevo otputovalo u Stanišiće, Musemić svjestan posla koji očekuje bordo momke

S. Mlaćo

Ekipa FK Sarajevo jutros je u 10:00 sati iz Trening kampa Butmir otputovala u Stanišiće, gdje će boraviti do sutrašnjeg susreta 16. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv FK Radnik u Bijeljini.

Bordo tim će odmah po dolasku u Stanišiće obaviti trening. Igrači koji nisu otputovali s ekipom će odraditi trening u Butmiru.

Stručnom štabu bordo tima na raspolaganju neće biti suspendovani Nebojša Gavrić i Amar Rahmanović, a u timu nema ni rezervnog golmana Belmina Dizdarevića, pred kojim su obaveze sa U19 reprezentacijom BiH.

"Sigurno da nas u subotu čeka jako teška i zahtjevna utakmica i kvalitetan protivnik. Mi želimo odigrati što je moguće bolje i napraviti dobar rezultat. Za to će nam nesumnjivo trebati puno truda, znanja, koncentracije i snage. Radnik je jako kvalitetna ekipa koja zna da igra, hoće da igra i želi da se nadigrava", kazao je pred put Husref Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musemić računa na 18 nogometaša: Kovačević, Marković, Hodžić, Šabanović, Letić, Lazić, Šerbečić, Dupovac, Stanojević, Đokanović, Oremuš, Velkoski, Hebibović, Milanović, Tatar, Šišić, Ahmetović, Guzina.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manijak87
Prosle kolo Radnik pokrade kod Borca. Ne bi me cudilo da se sad iskupe Radniku protiv Sarajeva. Nadam se naravno da nece.
10 3
zizu82
Kovačević,Hebibović,Šerbečić,Lazić,Hodžić,Oremuš,Stanojević,Velkoski,Tatar,Milanović,Ahmetović. Trebalo bi ovako al ko će ga znati Husu hehe.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi