9

Komentari (9)

Bronson94
Bilbija se priključio zrinjskom drugi dan poslje luksemburga ovaj tjedan dana nakon trpanja, toliko o ozbiljnosti
789012455
Hajdeee mosa RAJVOSA !
Drakula
Neka te Dal sine jedno milion ipo do zime nabit cijenu
komentator1
Sarajevo nabija komplekse svima. Pomor na sugavici
desnibocni
Ipak one gluposti koje si ranije pisao nisu posljedica toga sto si preskočio terapiju, vec zato sto si baš onako g.l.u.p. kao neka stvar. A garant se radi o nekom balavcu. Ko o cemu ti o komplexima, a nema komentara da ne spomenem Želju i Grbavicu. Još jednom BRAVO G.L.U.P.A.N.E.
komentator1
Skender
Bilo bi najbolje da Varesanovic ostane u klubu i nastavi igrati. Do kraja godin enjegova cijena bi samo rasla. Ako se napravi iskorak u Evropi bilo bi za sve dobro.
Ars1946
Prelazni rok traje do 31.08. u EU, tako da Dala treba iskoristiti za ove mečeve, sa ovim latino mambama može se do grupne faze KL.
Ars1946
Napala, neka i juni ima 31 dan ..??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti