Sarajevo postavilo "uslov" pred navijače: 4.000 članova za objavu novog pojačanja!

Odličan odziv navijača, uskoro objava kluba

Sarajevo postavilo "uslov" pred navijače: 4.000 članova za objavu novog pojačanja!

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva punom parom se spremaju za nastavak sezone.

Bordo klub se nalazi trenutno na pripremama u Antaliji gdje žele u što boljoj formi dočekati nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Sarajevo je nakon prvog dijela sezone odlučilo da promijeni trenera, a umjesto Gorana Sablića na klupi bordo kluba stigao je Aleksandar Vasoski.

No, bordo klub je napravio određene promjene i u igračkom kadru i očito je da Sarajevo još uvijek nije završilo što se tiče dovođenje pojačanja.

Sarajevo je jutros na zanimljiv način najavilo svojim navijačima novo pojačanje, ali su pred njih postavili zanimljiv "uslov".

Naime, iz bordo kluba su poručili da je pojačanje već stiglo, ali da će to objaviti tek kada dostignu broj od 4.000 članova i pozvali su navijače da se učlane i dobiju svoje članske kartice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Potrebno je još 115 članova do brojke od 4.000, a onda se očekuje da Sarajevo na zvaničnoj stranici otkrije ime svog novog fudbalera.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Molenje za clanstvo
6 16
DIV_SA_SJEVERA_1946
Daniele dobro došao u najbolji klub u Bosni i Hercegovini.
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi