Pukla petarda na Koševu: Čataković je postigao najlakši gol u karijeri

Sarajevo se sprda

Pukla petarda na Koševu: Čataković je postigao najlakši gol u karijeri

Eldar Ganibegović

Sarajevo protiv Posušja sada vodi s 5:0.

Nakon što je Darko Lazić postigao gol za 4:0 na otvaranju drugog poluvremena, pukla je i petarda što je četvrti gol s igračem manje koji postiže Sarajevo danas.

Pogriješili su gosti, Kapić šalje sjajan pas za Avramovskog koji dodaje Čatakoviću koji je ušao umjesto Varešanovića, a ovaj postiže najlakši gol u karijeri.

Podsjetimo, u prvom poluvremenu Varešanović je postigao dva, a Hebibović jedan gol, a Avramovski je upisao sada treću asistenciju.

Hoće li se Sarajevo zaustaviti ili Posušje probuditi?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

EDIT:

U međuvremenu Asmir Suljić pogađa za 6:0, a Hamzi Čatakoviću pišemo asistenciju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shaba
Ovom Grbicu ne treba dat ni na terminu da sudi... Samo igrajte u inat gici i njegovim debilima
7 1
Hordas_00
Trpajj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi