Sarajevo protiv PSV-a, Club Bruggea i Ferencvaroša

Akademija FK Sarajevo na turniru u Mađarskoj

Sarajevo protiv PSV-a, Club Bruggea i Ferencvaroša

U-17 selekcija Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo u narednim danima boraviti će u mađarskoj prijestolnici, gradu Budimpešti, gdje se nastavlja odigravanje turnira "Future Talents Cup". 

Prva utakmica, u kojoj će kadeti Sarajeva odmjeriti snage sa PSV-om iz Holandije, na rasporedu je danas i završena je prije nekoliko trenutaka rezultatom 2:2, a strijelci za Sarajevo bili su Agić i Miletić.

Sutra, 14. oktobra, sa početkom u 14 sati, omladinci Sarajeva igrati će protiv Club Brugge KV iz Belgije, a posljednja utakmica grupne faze takmičenja na rasporedu je u srijedu, 15. oktobra, protiv Ferencvarosi TC iz Mađarske. Susret počinje u 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.