Poznati sastavi Sarajeva i Radnika

Duel počinje u 18 sati

Poznati sastavi Sarajeva i Radnika

H. Zilić

U 28. kolu Premijer lige BiH Sarajevo će na stadionu "Asim Ferhatović Hase" dočekati ekipu Radnika iz Bijeljine. Susret počinje u 18 sati.

Bordo tim je već u mislima u finalu Kupa protiv Veleža, a ta utakmice će pored borbe za trofej ujedno biti i borba za Evropu.

Naravno, ekipa Sarajeva želi da u pozitivnoj atmosferi dočeka pomenuti duel pa bi večeras pozitivan rezultat protiv fenjeraša iz Bijeljine bio veoma bitan.

Sa druge strane Radniku gori pod nogama, još su u igri za opstanak, a pozitivan rezultat na Koševu bio bi ogroman bonus u borbi za opstanak.

Poznati su sastavi timova:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SARAJEVO: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Lazić, Đokanović, Ramić, Mujakić, Bagarić, Kapić, Čataković, Suljić.

RADNIK: Muminović, Nikić, Sušić, Maksimović, Blagojević, Ristanović, Škrijelj, Živković, Đorić, Pantelić, Šubert.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZloSaSjevera
Mosa Rajvosa, idemo po nova tri boda!
2 1
unioni
X
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi