Vrijeme, termin i loša izdanja Sarajeva "krivci" za prazne tribine na Koševu

Sarajevo dočekuje Radnik

Vrijeme, termin i loša izdanja Sarajeva "krivci" za prazne tribine na Koševu

Haris Zilić

Sarajevo će večeras od 18 sati odigrati duel 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Radnika iz Bijeljine.

Susret se igra na stadionu "Asim ferhaotvić Hase", a pred sami početak utakmice na tribinama našeg najvećeg stadiona je oko 500 gledatelja.

Razlog loše posjete krije se najviše u terminu koji ne priliči jednoj prvenstvenoj utakmici. Petak, 18 sati, kada većina ljudi završava sa radnom sedmicom i ide kućama da odmori, sigurno nije adekvatan termin za jedan sportski prvenstveni događaj.

Za nadati se da će se u budućnosti povesti ozbiljno računa o terminima utakmica, kako na našim stadionima ne bi gledali "prazne" tribine.

Naravno i loša izdanja Sarajeva u posljednje vrijeme kao i kiša koja pada u našem glanvom gradu su jedan od razloga loše posjete, ali i da je vrijeme povoljnije, sigurno da petak u 18 sati nije termin kojeg žele svi zaljubljenici fudbala u Bosni i Hercegovini i sami navijači.

Ekipe igraju u sastavima:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Lazić, Đokanović, Ramić, Mujakić, Bagarić, Kapić, Čataković, Suljić.

FK Radnik: Muminović, Nikić, Sušić, Maksimović, Blagojević, Ristanović, Škrijelj, Živković, Đorić, Pantelić, Šubert.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fixa
Nisu oni zeljo da u svakoj situaciji imaju najmanje 2500 milje
2 2
damir83
Ovo je sve osim fudbala ! Ku.rca i lige !
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi