16

Komentari (16)

epson
Ima li 900 navijaca na Koševu, slave rođendan ccccc
Mackintosh
Liga bez briga. Jedna od najgorih u Europi. Na kojem smo mjestu, 35? 40? Uglavnom donji, u amaterizmu. Ne znam koga ovo zanima da gleda? NK Mileram Orah - Rudar Prijedor?! Ma daj!
Husrefbeg22
ne pametuj. Meni je draze gledati premijer ligu BiH nego najbolje evropske lige.
Ekspert
Mislim da je po pravilima Rudar morao uzeti rezervne dresove Sarajeva, domaćin bira, a boja domaćina se zna. Ovo je nepoštovanje od strane Rudara.
BikKojiSjedi
Druze, ljudi iz Rudara su poslali info u kojim dresovima igraju u gostima. Vjerovatno nije bilo povratne info. To je standardna procedura.
Plavivozdobarskroz
Pojma nemas. Gost bira u kojim dresovima igra, domacin se prilagodi.
Ekspert
Nije tako. Domaćin bira, a to se prije mora iskomunicirati je istina. Pogledaj pravilnik.
Ekspert
Ma gdje to piše? To ste vi nama radili. Dođete Zrinjskom u bijelim dresovima, pa mi morali igrati u rezervnim i prije sezonu ili dvije je napisano da se mora prilagoditi domaćinu. Bili smo jedina liga na svijetu gdje je gost mogao birati.
Joco89
Nije tačno, domaćin mora da mijenja dresove jer sama logika ti kaže tako. Domaćin u datom trenutku ima 2 ili 3 garniture dresova u prostorijama a gost je dužan da ponese jednu garnituru. Jel treba da nosi 2, 3 u autobusu možda? Informiši se pa onda lupetaj.
Ekspert
Tvoja i moja logika nisu bitne. Pravilnik je bitan. Ti logiciraš, a ja sam informiran. Dva dana ranije klubovi iskomuniciraju oko toga. Ako gost povrijedi dogovor, igra u rezervnim dresovima domaćina.
Joco89
Domaćin je dužan da mijenja i to ti je 100%. Ne pričam u prazno. Obavljam ulogu delegata u BiH fudbalu pa ti pričam onako kako jeste.
Ekspert
Ne znam na kojem si rangu delegat. U PL nije tako, e tu ili nisi ili ne pratiš propise.
SakinamaA
Kakve su ovo crvenkapice na tribini Sarajeva hahahaha ???
user1626167076
Ovo samo u nas ima
user1626167076
Ovo samo u nas ima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti