Sarajevo nema pravo na kiks

Rudar stiže na Koševo

Sarajevo nema pravo na kiks

Haris Zilić

Nastavljaju se uzbuđenja i lov na bodove u Premijer ligi BiH, a ovaj vikend na rasporedu su utakmice 15. kola.

Zbog Kup utakmica odigranih sredinom sedmice, subotnji program nudi samo jedan meč, a riječ je o duelu Sarajeva i Rudara iz Prijedora.

Bordo tim u ovu utakmicu ulazi sa jasnim ciljem, a to je trijumf i nova tri boda. Navijači nisu zadovoljni nakon izdanja u Kupu gdje su u finišu utakmice slomili otpor Ljubića iz Prnjavora i slavili sa 1:0.

Sarajevo će večerašnji meč protiv Rudara koji je na rasporedu od 17 sati dočekati na četvrtoj poziciji sa 21 bodom, 12 manje od lidera Zrinjskog.

Sa druge strane tim iz Prijedora je devetoplasirani sa 13 osvojenih poena, dva više od Posušja koji je prvi tim u opasnoj zoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svaki pozitivan rezultat za Prijedorčane bi večeras bio ogroman bonus u borbi za opstanak i sigurno da se na Koševu neće tek tako predati, pa možemo očekivati borbenu fudbalsku predstavu.

Glavni sudija duela bit će Mtaeo Musa iz Čitluka, a pomagat će mu Davor Beljo i Marko Perić (oba iz Mostara), dok je četvrti sudija Josip Martinović iz Čitluka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baboisback
Lazic amater. Trener Sablic amater. Ovo je rezultat lose uprave,koja je izmedju ostalog kriva za los rad akademije Sarajeva.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi