Pao potpis na Koševu

Kanurić i zvanično igrač Sarajeva

Pao potpis na Koševu

A. Beganović

Mladi golman, koji je prošao i bh. omladinske selekcije, Adnan Kanurić od danas je i službeno igrač aktuelnog bh. prvaka Sarajeva.

Nakon završene papirologije, mladi golman Adnan Kanurić potpisao je trogodišnji ugovor sa Sarajevom- Riječ je o igraču koji se Bordo ekipi pridružio krajem prošle godine, a koji zbog pogreške u FIFA TMS sistemu do sada nije imao pravo nastupa u zvaničnim utakmicama.

Kanurić je presretan zbog završenog transfera, a o ekipi priča biranim riječima.

"Drago mi je da smo napokon uspjeli da realizujemo transfer i da sam i zvanično član FK Sarajevo. Sa ekipom sam već par mjeseci i o ovom kolektivu i atmosferi imam samo riječi hvale, te se nadam da ću boje Bordo kluba braniti i u zvaničnim utakmicama u što skorijem periodu", za zvaničnu stranicu Sarajeva je istakao mladi golman.

Za Sarajevo je već upisao i tri nastupa u prijateljskim utakmicama, a do sada je nastupao za LASK, RB Salzburg, SA Deutz, Fortunu Koln, Stoke City, te SFK Sered iz kojeg je i došao u redove bh. prvaka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1593509319
Hahahahahahaha idete na dole samo naprijed
0 11
user1599677620
Za nasu ligu dobar,perspektivan golman. Znaci da na ljeto Kovacevic ode.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi