Sarajevo treniralo u Butmiru, priključio se Ivetić

Atmosfera na visokom nivou

Sarajevo treniralo u Butmiru, priključio se Ivetić

Fudbaleri Sarajeva odradili su jutarnji trening na trećem terenu sa prirodnom podlogom u Trening centru u Butmiru. 

U sjajnoj atmosferi izabranici Almira Hurtića su nastavili sa pripremama za nadolazeću prvenstvenu utakmicu protiv Metalleghea, koja je na rasporedu u ponedjeljak na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". 

Ohrabrujuća činjenica za Sarajevo je što su gotovo svi igrači u trenažnom procesu. Nakon što su propustili utakmicu protiv Mladosti, u tim se vraćaju Duljević i Husejinović i oni konkurišu za sastav na predstojećoj utakmici, dok su van trenažnog procesa i dalje Kovačević i Čataković. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jutrošnjem treningu prisustvovao je i Perica Ivetić, fudbaler koji je zvanično jučer potpisao za Sarajevo. On se priključio trenažnom procesu i zadužio je svoje mjesto u svlačionici bivšeg prvaka BiH. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti