Sarajevo treniralo u Butmiru, Welbeck stigao na probu

Kiša omela početak treninga

Sarajevo treniralo u Butmiru, Welbeck stigao na probu

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Fudbaleri Sarajeva odradili su danas novi trening u sklopu priprema za novu sezonu.

Bordo tim trenirao je u svojoj bazi u Butmiru, a početak treninga malo je poremetila jaka kiša koja je padala u Sarajevu. Husref Musemić je mogao računati na sve igrače, a s timom su trenirala i dva nova fudbalera Šišić i Tatar koji su nedavno potpisali za ovaj tim.

Zanimljivo da se na treningu Sarajeva pojavio zanimljiv fudbaler, a to je Nana Welbeck. Kao što smo ranije pisali Welbeck bi mogao u narednim danima potpisati za klub s Koševa, no prije toga će neko vrijeme biti na probi u bordo ekipi.

Welbeck je izenenadio stručni štab Sarajeva svojom fizičkom spremom, odnosno na ljekarskim pregledima se pokazalo da je trenutno najspremniji. Musemić i njegovi pomoćnici će nakon nekoliko treninga odlučiti da li će Welbeck dobiti ugovor.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Na kraju ce reci nije za FKS.... I uzeti nekog iz Srbije od 35 godina...
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi