Sarajevo u Bijeljini bez tri zvučna imena, ali jače za posljednju akviziciju

Neugodno gostovanje za Bordo tim

Sarajevo u Bijeljini bez tri zvučna imena, ali jače za posljednju akviziciju

Admin Čaušević

Uoči odlaska na reprezentativnu pauzu Sarajevo će u 6. kolu Premijer lige gostovati Radniku. 

Bordo ekspedicija je jutros otputovala za Etno selo Stanišići gdje će boravati do sutrašnjeg duela koji se igra na stadionu u Bijeljini.

Vinko Marinović neće moći računati na povređenog Besima Šerbečića, te suspendovane Amara Rahmanovića i Mirka Oremuša, ali će na raspolaganju imati posljednju akviziciju Aleksandra Pejovića.

Svoje mjesto u autobsuu zauzeli su sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Kovačević, Hebibović, D. Hodžić, Bešić, Miličević, Dupovac, Pidro, Salčin, Đokanović, F. Hodžić, Mustedanagić, Sušić, Pejović, Cruz, Fanimo, Jukić, Tatar, Ahmetović, Handžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Evropska utakmica nas je potrošila fizički i psihološki, ali moramo se vratiti i odigrati što kvalitetnije protiv Radnika koja je jako dobra ekipa. Igraju zatvoreno i tvrdo i neće biti nimalo lako. Nama su bodovi neophodni i idemo na pobjedu u ovom meču", rekao je Marinović u najavi susreta.

Početak utakmice je zakazan za 18 sati, a susret će suditi Zoran Grbić iz Prijedora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajevoFC
Bez kukanja, i drugi igraju. Razocarani zbog nezasluzenog poraza? Ni prvi ni zadnji put. Negativnu energiju pretvoriti u pozitivnu, agresivno napasti i uzeti tri boda u Bijeljini.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi