Sarajevo u prijateljskom meču savladalo Famos
fcsarajevo.ba

Pred 200 gledalaca

Sarajevo u prijateljskom meču savladalo Famos

Fudbaleri Sarajeva danas su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Famosa iz Vojkovića. 

Aktuelni bosanskohercegovački prvak je slavio rezultatom 2:0, a prvi pogodak na utakmici viđen je u 37. minuti. Za vodstvo Sarajeva je zabio Okić, da bi u 53. minuti na 2:0 povisio Ikande i postavio konačan rezultat. 

Početni udarac na ovom susretu izveo je Boban Božović, nekadašnji igrač Sarajeva, koji trenutno radi u Francuskoj. Sarajevo je Božoviću uručilo dres u znak zahvalnosti za šest i pol godina igranja u bordo timu, a vrijedi istaći i da je Sarajevo od strane kluba iz Vojkovića dobilo simboličan poklon.

Sarajevo je utakmicu počelo u sastavu: Plakalo, Kallasi, Mihojević, Kovačević, Protić, Ikande, Rustemović, Stojčev, Barić, Al. Bekić, Okić, a nastavku priliku je dobio i kadet Veladžić, kao i pet igrača klupske Akademije iz selekcije do 17 godina. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.