Uščuplić vodi Sarajevo do kraja sezone, Ahmetović u stručnom štabu

Još tri kola PLBiH

Uščuplić vodi Sarajevo do kraja sezone, Ahmetović u stručnom štabu

H. Zilić

Vinko Marinović nije više trener FK Sarajevo ta informacija je jučer ozvaničena, a Bordo tim je potvrdio da će Dženan Uščuplić predvoditi ekipu u posljednja tri kola Premijer lige BiH.

Pored Uščuplića u stručnom štabu će biti Ahmetović, Oruč, Adilović i Jelešković.

"Do kraja takmičarske sezone 2020/21 ekipu Sarajeva predvodit će Dženan Uščuplić. Ostatak stručnog štaba činit će Mersudin Ahmetović, Abdulah Oruč, Adi Adilović i Eldin Jelešković.

Po okončanju sezone rukovodstvo Kluba pristupit će procesu imenovanja novog šefa stručnog štaba", stoji u saopštenju FK Sarajevo.

Trener juniorske selekcije Akademije FK Sarajevo do sada je vodio prvi tim u dva navrata i oba puta osvojen je trofej. U sezoni 2013/14 osvojen je Kup Bosne i Hercegovine, a u sezoni 2014/15 titula šampiona Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim do kraja mjeseca očekuju tri premijerligaške utakmice i utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Po okončanju sezone rukovodstvo Kluba pristupit će procesu imenovanja novog šefa stručnog štaba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Dabogda se raspali hahahahahahaa
5 27
Bordobjeli
Merso je veliki gospodin i ljudina, mimo zelenih terena..
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi