Sarajevo usvojilo ostavku tehničkog direktora

Elvir Kantardžić napustio klub s Koševa

Sarajevo usvojilo ostavku tehničkog direktora · Zvanično

Endin Čaušević

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo usvojilo je ostavku tehničkog direktora Elvira Kantardžića, te on zaključno sa 10. aprilom prestaje sa svojim angažmanom u bordo klubu.

Kantardžić je od 2013. do 2016. godine bio imenovan od Skupštine kluba na poziciju Potpredsjednika Fudbalskog kluba Sarajevo, a u pomenutom periodu klub je osvojio Kup Bosne i Hercegovine (2013/14.), te šampionsku titulu (2014/15.) i započeo je izgradnju Trening centra FK Sarajevo u naselju Butmir.

Od 2016. godine Skupština kluba povjerila je Kantardžiću mandat na poziciji tehničkog direktora i njegove radne aktivnosti bile su vezane za upravljanje Trening centrom u Butmiru, organizacija priprema prvog tima, te je u njegovoj nadležnosti bio angažman dobavljača sportske opreme, koji je od 2016. godine kompanija NIKE.

Iz FK Sarajevo su se zahvalili Kantardžiću na dropinosu u radu kluba u proteklim godinama.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi