Sarajevo uvjerljivo protiv Klisa
Sarajevo je danas u Butmiru odigralo prijateljski meč protiv potencijalnog rivala u Kupu Bosne i Hercegovine (Foto: SportSport.ba)

Prijateljski meč u Butmiru

Sarajevo uvjerljivo protiv Klisa

Fudbaleri Sarajeva danas su u Trening kampu u Butmiru odigrali prijateljski meč protiv Klisa.

Susret je bio zatvoren za javnost, a na kraju je očekivano pobijedilo Sarajevo, i to s uvjerljivih 7:1.

Za Sarajevo su golove postigli Handžić (2x), Dervišagić (2x), Resić, Halilović i Šišić, dok je strijelac jedinog pogotka za gostujući tim bio Vila.

Klis se inače takmiči u Drugoj ligi FBiH-Jug, a ujedno je i potencijalni protivnik Sarajeva u Kupu BiH, obzirom da je izborio plasman u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi