Marinović: Velež igra dobro, ali i mi polako ulazimo u formu
FOTO: Tahir Hebib (sportsport.ba)

Sarajevo gostuje u Mostaru

Marinović: Velež igra dobro, ali i mi polako ulazimo u formu

Adnan Beganović

Derbi 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrat će Velež i Sarajevo.

Duel Veleža i Sarajeva zakazan je za ponedjeljak, a može se reći da je od ogromne važnosti za obje ekipe. Za Velež kako bi ostao u borbi za Evropu, a za Sarajevo kako bi sačuvalo prednost u odnosu na pratioce.

Biće to duel starih rivala, nepoznanica sasvim sigurno nema i vjerovatno ćemo gledati uzbudljiv meč. Sarajevo na noge Veležu dolazi nakon vrijedne pobjede u prvom polufinalnom meču Kupa BiH nad Tuzla Cityjem i stiče se dojam da aktuelni prvak u završnom dijelu sezone ulazi u pravu formu.

Slaže se s tom konstatacijom i trener Sarajeva, Vinko Marinović, koji cijeni ekipu Veleža.

"Nakon utakmice u Kupu odmah slijedi duel sa Veležom koji igra dobro. Pokazuju to i njihovi rezultati", rekao je šef stručnog štaba Sarajeva Vinko Marinović.

"Ali, isto tako mogu reći da i mi polako ulazimo u formu. Očekujem naravno da odigramo dobro u Mostaru i da se kući vratimo sa povoljnim rezultatom po nas", dodao je Marinović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Ma mi smo opusteni na + 8 neka ostali razmišljaju kako ce u Evropu.Puno kandidata ,a kukaka je majka ko se misli na F.K Sarajevo vaditi.Mogli su X izvuci na Kosevu kada smo igrali Evropu i cuvali se pa nema odgode.Vidjecemo u Ponedeljak.
3 1
BlueBoys
IMA LI JOS KOJA POGLAVICA DA ME PRIJAVI ZA BAN? PHAHAHHA.. 13 INDIJANACA U JEDNOM SATU. E FUTE TAJLANDSKE....:)
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi