13

Komentari (13)

rodjak
svakom pitaru ko nam proda kartu placamo troduplo,dakle ako je karta 20=60 ako je karta 30=90,eto mozete i zaraditi nesto ;)
Mackintosh
Hocel bit pustena struja i upaljeni reflektori? Hocel se igraci oba tima moc navic na svjetlo? Mada ukljucuju im i u stalama gdje borave lampe ponekad.
Ecosport
@Mackintosh pati umni bolesniče, pati! I duvaj nam damu usput.
hzsg
Pozdrav raji iz Mostara, drago mi je da i Velež ide uzlaznom linijom Kup Maršala je nešto drugo, protivnik iz finala tog kupa željana je takodjer nešto drugo, SARAJEVO JE IPAK SARAJEVO, IPAK JE BRANIOC KUPA ZADNJIH 6 GODINA I NAŠ NAJTROFEJNIJI KLUB. S druge strane naviacke lekcije smo vec drzali na Bilinom polju, tako a je to nama uobicajena stvar. Pozzz u iscekivanju lijepog spektakla, sa meni najdrazim klubovima u BiH.
user1644068495
Bordoakapitar
Volio bih da moje Sarajevo osvoji kup, ali imam osjecaj da ove godine oba trofeja idu u Mostar... Fali trke, borbe, presinga i za to je direktni krivac trener!
velez mo
Bordoakapitar,igrate brate eto svaku godinu Evropu,nek ovu malo odmore,malo more,kupanje.Vaznije je nama,nafurani smo skroz,potrebnije je nama
mido1921
Volio bih Velež uzme kup ali Vico će učiniti sve da do toga ne dođe. Postoji mogućnost da se Borac oklizne a to bi onda bilo katastrofa za Vicu.
Dena33
Procvjetala bijela lalaaaaa Velež nosi kup Maršalaaaaaaa ...
prostecinjenice
Znači možete u 8 ujutro staviti, a iz Mostara će doći ljudi koliko god bude karata. MOSTAR CIJELI CRVEN JE, ŽIVI SAMO ZA TEBE!
Ecosport
@prostecinjenice Rođeni masovno dolaze, dok će iz Sarajeva samo horde doći, ostali navijači su frustrirani slabim igrama i zato ih neće biti puno. Velika većina BiH će navijati za Velež. MUSVDG
Brigata_rossa.1981
Kup je naš! VFC RA'81
velez mo
SVI U ZENICU,JAKOOOOOO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.