Šta kažu kladionice: Ko je favorit u sutrašnjem okršaju Sarajeva i Željezničara?

Gradski derbi igra se na Koševu

Šta kažu kladionice: Ko je favorit u sutrašnjem okršaju Sarajeva i Željezničara?

Endin Čaušević

Sarajevo sutra na svom terenu dočekuje Željezničar u gradskom derbiju koji se igra u okviru zaostalog meča devetog kola Premijer lige BiH.

Bordo tim trenutno je lider na tabeli Premijer lige dok njihov najveći rival Željezničar ima četiri boda manje i nalazi se na drugoj poziciji.

Utakmica na Koševu igra se od 18:30 sati, a već su poznate i kvote na kladionicama. Prema očekivanjima Sarajevo je favorit u sutašnjoj utakmici, ali u ovakvim mečevima se pokazalo da to zaista ne igra nikakvu ulogu.

Plavi će pokušati sutra da dođu do pozitivnog rezultata na Koševu jer su bili nešto uspješniji u prethodnim okršajima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za sutrašnji gradski derbi između Sarajevai Željezničara i to OVDJE.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zamfir19_46
1 dok nije opao ispod dvije marke
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.