Velika podrška s tribina za oba tima, no postoji strah od prekida

Samo da fokus ostane na terenu

Velika podrška s tribina za oba tima, no postoji strah od prekida

Edmir Škorić

Sat vremena prije početka utakmice Željezničar - Sarajevo došlo je do nereda.

Grupa navijača Sarajeva s bakljama je krenula prema južnoj tribini, sa koje je u teren sišla veća grupa navijača Željezničara, pa je došlo do tučnjave, a najgore je prošao jedan od navijača bordo tima koji je završio u bolnici na snimanju.

Zbog ovih nereda meč je kasnio desetak minuta, a sada se neometano igra, iako postoji bojazan da će u nekom momentu doći do prekida.

Mnogobrojniji navijači Sarajeva odmah a početku utakmice zapalili su baklje i njihova pjesma ne prestaje, baš kao što ne prestaje podrška Plavima sa južne tribine, ali i sa ostalih tribina na kojima su uglavnom smješteni domaći navijači.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mi se ipak nadamo da policija neće imat puno posla i da će se derbi završiti na jedan lijep način, iako je sam početak bio užasan i za zaborav.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1646509220
Ima li netko link prijenosa
0 0
green_dragon
imali igdje yebeni prijenos na netu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi