Sve je na Željezničaru - Za vikend bismo mogli gledati novi sarajevski derbi!
Ako Željezničar sutra slavi, za vikend ćemo gledati novi sarajevski derbi i to na Koševu.

Utakmica 23. kola WWin lige

Sve je na Željezničaru - Za vikend bismo mogli gledati novi sarajevski derbi!

E. Ganibegović, foto: T. Hebib

Prošlog vikenda gledali smo sarajevski derbi u kojem je Željezničar s 3:0 porazio Sarajevo. Već narednog vikenda mogli bismo gledati novi.

Ove sezone smo u WWin ligi BiH gledali dva sarajevska derbija. Na Koševu je Sarajevo slavilo 3:0 u prvom dijelu sezone, a 3:0 je Željezničar slavio prošlog vikenda na Grbavici.

Nakon 22. kola koje se okončava u ponedjeljak se formira raspored za preostalih 11 kola i to po Bergerovim tablicama i već narednog vikenda bismo mogli gledati novi vječiti derbi.

Naime, Sarajevo će nakon ovog kola definitivno biti peto. Ima četiri boda prednosti nad šestim Širokim Brijegom, a svoju utakmicu je već odigralo tako da ne može ni gore ni dolje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Peta ekipa nakon 22. kola u 23. dočekuje osmi tim na tabeli, a to bi mogao biti Željezničar.

Plavi s Grbavice sutra gostuju kod Zvijezde 09 i ako stignu do pobjede nad posljednjeplasiranim timom na tabeli, nakon 22. kola će biti osmi i zakazati će derbi sa Sarajevom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vasili1Hz
Do tog derbija aBd Mirvić će biti bivši zbog pranja para
1 4
plemic
hajde željo reguliši to dok vas ide ...
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi