Sarajevu stiže novo pojačanje: "Da, sutra bih trebao biti u Antaliji..."

Transfer pred realizacijom

Sarajevu stiže novo pojačanje: "Da, sutra bih trebao biti u Antaliji..."

Transfer Ljubana Crepulje u FK Sarajevo se bliži kraju. Da je između dvije strane sve završeno potvrđuje i to da će Crepulja, koji je inače rođen u Čapljini, sutra stići u pripremnu bazu bordo tima u Antaliji.

Dvadesetčetverogodišnji Crepulja je finalizirao sve detalje ugovora sa Sarajevom i tokom sutrašnjeg dana će se priključiti svom novom klubu, što nam je i potvrdio, no više detalja nije želio da otkriva.

"Sutra bih trebao biti u Antaliji. To je sve što mogu reći u ovom momentu", javio se Crepulja za SportSport.ba.

Kakvog igrača FK Sarajevo dobija u Crepulji? Radi se o veznjaku defanzivnih performansi, koji je posljednji angažman imao u Mechelenu, a u protekloj polusezoni je kao posuđen igrač igrao za Shakhtjor Soligorsk. Oni koji su imali priliku dijeliti svlačionicu s njim kažu da se radi o svestranom veznjaku s kvalitetnim zadnjim pasom, taktički izuzetno dobrom, koji će sasvim sigurno predstavljati pojačanje za tim Husrefa Musemića.

Za one koji ne znaju, Crepulja je karijeru počeo u Segesti, a juniorsku karijeru je proveo u Lokomotivi i Dinamu. Prve seniorske minute je odigrao u Hrvatskom Dragovoljcu, nakon čega je oblačio dresove Slaven Belupa, Mechelena i Shakhtjor Soligorska.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
igrao 44 minute u 2017 godini koga vi to dovodite
6 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije