Sarajke slavile u Zenici

Sarajke slavile u Zenici

Nogometašice ŽNK-a “SFK 2000” Sarajevo, nakon pobjede na međunarodnom nogometnom turniru u Zagrebu, nižu nove uspjehe.

Na jučer završenom nogometnom turniru za seniorke u Zenici, ponovno su potvrdile svoj neosporni primat na domaćoj i regionalnoj sceni. Pobijedivši Čelik sa 3:0, Fortunu iz Srebrenika sa 8:0, te odigravši finale s Mladosti iz Novog Travnika sa 2:1, zasluženo su zabilježile još jedan značajan uspjeh.

U samo tri dana ove vrijedne i talentirane nogometašice učestvovale su i pobijedile na dva jaka međunarodna takmičenja. Pobjeda je tim veća kada se zna da su okosnicu tima u Zenici činile juniorke. Aida Hadžić je proglašena za najboljeg strijelca turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti