Sarajlija postaje sportski direktor Hajduka?

Obavljeni razgovori, čeka se odluka

Sarajlija postaje sportski direktor Hajduka?

Hajduk je ranije ovog mjeseca ostao bez sportskog direktora Saše Bjelanovića.

Na poziciji šefa struke Bjelanović je bio od juna 2018. godine kada je naslijedio Marija Branca, a vijest o njegovom odlasku izazvala je veliki potres na Poljudu gdje danas intenzivno traže novo rješenje.

Predsjednik 'dalmatinskog ponosa' Marin Brbić se već sastao s nekoliko potencijalnih rješenja, a jučer, na dan derbija s Dinamom, razgovarao je i sa bivšim reprezentativcem Hrvatske Marijem Stanićem.

Stanić koji je ponikao u Željezničaru sa Hajdukom se dovodio u vezu i prije nešto više od godinu dana kada je trebao doći u klub zajedno s Igorom Tudorom, a iako se cijela stvar izjalovila, list Sportske novosti piše kako bi iz drugog pokušaja mogao završiti na Poljudu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Uz poziciju sportskog direktora, spomenuti izvor kalkuliše kako nije isključeno ni da Sarajlija postane šef fudbalskog sektora.

Podsjetimo, tokom bogate karijere Stanić je imao priliku da nastupa za klubove poput Parme, Chelseaja, Benfice, Sportinga...

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi