Sarić poslavio jubilej u pobjedi Sarajeva nad Mladosti

Vezista koji je na Koševo stigao iz Slobode

Sarić poslavio jubilej u pobjedi Sarajeva nad Mladosti

Samir Mlaćo

Pobjeda protiv Mladosti Doboj Kakanj (4:2), bila je ukupno pedeseta zvanična utakmica, u kojoj je Elvis Sarić nastupio za FK Sarajevo.

Prvotimac bordo tima postigao je gol za vodstvo Sarajeva, a u ovoj sezoni, on je jedan od najvažnijih igrača tima Husrefa Musemića.

Ovaj veznjak, koji je prije početka sezone 2016/17 stigao u redove bordo kluba iz Slobode, odigrao je u tekućoj sezoni 17 utakmica. Uspio je postići 3 gola, upisao je i 5 asistencija, a na terenu je ukupno proveo 1525 minuta. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Elvis Sarić je rođen 21.7.1990. godine u Dubrovniku, a prije dolaska u Sarajevu, nastupao je još za Lučko, GOŠK iz Dubrovnika, Inter iz Zaprešić, Vinograd i Slobodu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi