Šarić: Uzor mi je Kaka, a san da zaigram za Real Madrid

Bh. kadeti se spremaju za EP

Šarić: Uzor mi je Kaka, a san da zaigram za Real Madrid

Endin Čaušević

Vezista kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine Armin Šarić je u dva kvalifikaciona kruga nastupio na svih 6 utakmica našeg U17 tima.

Šarić smatra da bh. reprezentacija može napraviti dobar rezultat na Euru:

"Moramo iskoristiti ovaj period u Zenici da se što bolje spremimo za Euro. Već smo napravili ogroman uspjeh i sada želimo da se što bolje predstavimo na velikoj sceni. Sve selekcije koje su se plasirale na Evropsko prvenstvo imaju kvalitet, pa tako i mi. Možemo se nositi sa svima i nadam se da ćemo ostvariti plasman u četvrtfinale".

Mladi igrač FK Sarajevo ističe kompaktnost ekipe:

"Ono što krasi ovaj tim je odlična atmosfera koja uvijek vlada na reprezentativnim okupljanjima. Svi smo kao jedan i na terenu i van njega. Vjerujem da će to biti jedna od naših prednosti u odnosu na ostale ekipe na EP".

Armin otkriva kako se sprema za mečeve:

"Prije utakmice se uglavnom opuštam tako što slušam muziku ili razgovaram sa saigračima. Moj fudbalski uzor je Ricardo Kaka, a volio bih da i ja jednog dana igram za Real Madrid".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti