Sarkastični Guardiola o dobitniku Zlatne lopte: "Dodijelit će mu je VAR"

Još se nije pomirio s nekim stvarima

Sarkastični Guardiola o dobitniku Zlatne lopte: "Dodijelit će mu je VAR"

A. Čaušević

Početkom sljedeće sedmice bit će poznato ime dobitnika Zlatne lopte za 2019. godinu.

Cristiano Ronaldo, Virgil van Dijk i Leo Messi su glavni kandidati, a posljednjih dana uveliko se piše kako je sjajni Argentinac dobitnik ove prestižne nagrade.

Pep Guardiola je siguran da će Messi biti po šesti put izabran za najboljeg, ali je sarkastično poručio da će nagradu uz asistenciju VAR-a dobiti Van Dijk.

"Siguran sam da će Leo Messi osvojiti Zlatnu lptu, ali nakon što neko pregleda VAR dat će je Van Dijku", rekao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Španski stručnjak se očigledno još nije pomirio s porazom na Anfield Roadu od prije nekoliko sedmice kada su praktično sve sporne situacije uz asistenciju VAR-a otišle na stranu Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
U potpunosti je covjek u pravu,dva cista penala smrad nije svirao za City protiv pisanog looserpoola. a,pisljivi VAR se gleda samo kad treba looserpoolu...!
5 9
KemalMalovcic
Klasicni spanjolski cmizdro :'(
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi