Sarri u karijeri nije doživio ništa slično

"Pokupio" ga igrač Udinesea

Sarri u karijeri nije doživio ništa slično

E. Škorić

Lazio i Udinese igrali su danas meč osmine finala Kupa Italije, a dalje su prošli domaći nogometaši.

Duel Lazija i Udinesea na Olimpicu završen je bez pobjednika, rezultatom 0:0, ali je golom Cire Immobilea Lazio u produžecima došao do plasmana u četvrtfinale, gdje ga čeka Milan, koji je ranije izbacio Genou, takođe na produžetke.

Tokom meča u Rimu nastradao je Maurizio Sarri. On je bio pored aut-linije kada ga je raznio igrač Udinesea Ignacio Pussetto.

Pussetto se borio za jednu loptu, natrčao je na Sarrija, koji je pao, a njegove naočele su poletjele u zrak.

Sarri i Pussetto su se nakon toga pomirili uz osmijeh i zagrljaj, shvativši da se radilo o nesreći, a trener je također mahnuo navijačima Lazija koji su pjevali njegovo ime.

[twitter]https://twitter.com/chichigallon/status/1483514111178719242[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi