Za kratko vrijeme "kupio" navijače i čelnike kluba: Sarriju novi ugovor u Laziju
FOTO - EPA

Ostaje do 2025.?

Za kratko vrijeme "kupio" navijače i čelnike kluba: Sarriju novi ugovor u Laziju

A. Beganović

Prije početka ove sezone na klupu Lazija stigao je iskusni talijansmki stručnjak Maurizio Sarri.

Sarri i Nebesko-plavi iz Rima potpisali su dvogodišnji ugovor, no kako pišu talijanski mediji saradnja bi uskoro mogla biti produžena.

Naime, Sarri je za kratko vrijeme "kupio" naklonost navijača, ali i čelnika kluba koji će mu ponuditi produženje saradnje i to do 2025. godine.

Dolaskom iskusnog stručnjaka započeo je proces transformacije kluba, a jedan od osnovnih ciljeva je podmladiti ekipu s obzirom da je Laziov prvi tim sa prosjekom od 29 godina najstariji u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Lazio se nakon 11 odigranih kola nalazi na 6. mjestu tabele sa 18 osvojenih bodova. Bod više imaju Atalanta i Roma.

Napoli i Milan su na vrhu tabele sa po 31 osvojenim bodom, Inter je trećeplasirani sa 24 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi