Sarvan: U Sanski Most idemo po tri boda

Rudar iz Kaknja igra protiv Podgrmeča

Sarvan: U Sanski Most idemo po tri boda

Endin Čaušević

Fudbaleri Rudara iz Kaknja sutra gostuju u Sanskom Mostu gdje će odmjeriti snage sa ekipom Podgrmeča u okviru 12. kola Prve lige FBiH.

U taboru tima iz Kaknja vlada pozitivna atmosfera nakon pobjede u prošlom kolu nad Jedinstvom, a to je potvrdio i prvotimac ove ekipe Armin Sarvan. On je dodao da će Rudar sutra ići na pobjedu, te se nada da će nastaviti dobru seriju rezultata.

„Slabo poznajemo igrače Podgrmeča jer su to većinom juniori. Idemo na pobjedu i nadamo se da ćemo se sa tri boda vratiti u Kakanj. Četiri kola smo bez poraza i nadamo se da ćemo nastaviti taj niz“, rekao je Sarvan.

Fudbaler Rudara iz Kaknja dodao je da njegov klub ima ambicije da što bolje odigraju do kraja polusezone i da osvoje što više bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.