Saša Papac povrijeđen

Propušta pripreme u Australiji

Saša Papac povrijeđen

Adnan Beganović

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Saša Papac, povrijedio je koljeno na nedjeljnom prijateljskom susretu Glasgow Rangersa i Queen of the Southa, te će propustiti pripreme svoje momčadi u Australiji.

Rangersi će putovati na pripremne utakmice u Australiju bez Saše Papca. Naš bivši reprezentativac bio je podvrgnut pregledima sinoć i medicinski tim odlučio je da je povreda koljena koju je zadobio u sudaru sa Roddy McKenizijem, golmanom ekipe Queen of the South previše ozbiljna.

Nakon sudara tokom meča odigranog u nedjelju, McKenzie je nakratko napustio teren, dok je Papac ostao u igri do 73. minute kada ga je zamijenio Thomas Bendiksen.

Povreda Papca ubrzaće potragu Rangersa za igračem koji može dobro pokriti zadnju liniju, obzirom da je Mostarac jedini pravi odbrambeni fudbaler u ekipi Waltera Smitha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.