Saša Papac produžio ugovor sa Rangersom

Još jednu godinu na Ibroxu

Saša Papac produžio ugovor sa Rangersom

Saša Papac potpisao je jednogodišnje produženje ugovora sa škotskim prvakom Glasgow Rangersom. Mnogo se govorilo o 31-godišnjem bosanskohercegovačkom defanzivcu u posljednje vrijeme, ali on ostaje na Ibroxu.

Papac je povezivan sa Birminghamom, Red Bull Salzburgom i Dinamo Zagrebom, ali pregovore je vodio samo sa Rengersima, sa kojima je i postigao dogovor oko jednogodišnjeg produženja ugovora.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine došao je na Ibrox pred početak sezone 2006/07 iz bečke Austrije. Prije dva dana Papac je sa Rangersom osvojio treći titulu prvaka Škotske zaredom.

Papac je četiri godine igrao pod komandnom palicom Waltera Smitha, ali od sljedeće sezone 63-godišnji škotski stručnjak neće sjediti na klupi Rangersa. Naslijedit će ga 15-godina mlađi Ally McCoist.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.