Održana video konferencija Saveza i premijerligaša

Analizirana organizacija utakmica

Održana video konferencija Saveza i premijerligaša

Admin Čaušević

Video konferencija predstavnika Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i klubova m:tel Premijer lige BiH održana je danas, saopšteno je iz krovne kuće bh. fudbala. 

Tom prilikom analizirana je organizacija dosadašnjih utakmica sezone 2020/21. u specifičnim uslovima uslijed pandemije virusa COVID-19.

Zaključak je da su klubovi na veoma zadovoljavajući način pristupili organizaciji utakmica u skladu sa Protokolom COVID-19 i da nije bilo značajnijih propusta, te da će se na isti način pristupiti i u narednom periodu.

NS/FS BiH su na sastanku predstavljali izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav, predsjednici Komiteta za takmičenje i Komiteta za sportsku medicinu Milorad O. Lale i dr. Ognjen Desančić, te povjerenik m:tel Premijer lige Željko Radonja.

Top Komentari

Lafac
Hahahaahh, recite da se zezate hahahah sta je s tekmom Borac-Željo ? I tu je protokol Covid19 ok?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi