Sastanak u Monte Carlu otkrio gdje će Verratti
Foto: EPA

Viđen s predstavnicima Juventusa

Sastanak u Monte Carlu otkrio gdje će Verratti

M. Šljivak

Torinski Juventus u narednu sezonu bi mogao ući jači za Marca Verrattija.

Iako agent fudbalera PSG-a tvrdi kako od odlaska iz redova francuskog prvaka nema ništa, italijanski fudbaler je u društvu menadžera Donata Di Camplija viđen sa rukovodstvom Stare dame u Monte Carlu.

Čelnici Juventusa su iskoristili boravak u Monacu kako bi obavili novu rundu pregovora i kako Sky Sports Italia saznaje, Verratti bi od naredne sezone mogao obući dres Bianconera.

Ipak, agent tvrdi da su on i Verratti slučajno u Monte Carlu i da od odlaska u Juve nema ništa.

"On je važan igrač za PSG i ima ugovor do 2021. godine. Predsjednik je rekao da ga želi u timu. Nismo razgovarali s Juventusom, samo želimo pogledati utakmicu", istakao je Di Campli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Omaleni veznjak je član PSG-a postao 2012. godine, a ugovor s Parižanima ga veže još četiri sezone.

Ukupno je u karijeri odigrao 198 utakmica za francuskog velikana, a postigao je pet golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi