Brutalan je: Balotelli nastavio provocirati igrače PSG-a
FOTO: EPA

Italijan se oglasio na Instagramu

Brutalan je: Balotelli nastavio provocirati igrače PSG-a

E. Čaušević

Fudbaleri Nice sinoć su na domaćem terenu s ubjedljivih 3:1 savladali PSG u meču 35. kola francuske Ligue 1.

Nica je sinoćnjom pobjedom otvorila put Monacu ka tituli, te se već lagano šampionski šampanjac može otvarati u Kneževini. Sjajan meč sinoć je odigrao Mario Balotelli koji je postigao prvi gol na utakmicu. Međutim, Italijan je tokom utakmice ulazio u rasprave s protivničkim igračima koje je želio isprovocirati.

Na njegovoj meti najviše su bili Cavani i Matuidi koji su uspjeli u nekoliko navrata nasjesti na provokacije Balotellija. Ipak, italijanski napadač se nije zaustavio na tome jer je i nakon meča nastavio provocirati igrače Pariza.

Naime, Balotelli se oglasio na svom Instagram profilu odmah po završetku utakmice s brutalnom porukom za igrače PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ovo nije Pariz. Sada moramo misliti na narednu utakmicu, Pariz je već prošlost", napisao je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi