Sasvim obična fotografija prisjela legendarnom Claudiju Pizarru

Veteran uživa na odmoru

Sasvim obična fotografija prisjela legendarnom Claudiju Pizarru

A. Čaušević

Legendarni napadač Claudio Pizarro se našao na udaru kritika navijača i klupskog rukovodstva Werdera zbog fotografije sa odmora. 

Peruanski napadač je praznike odlučio provesti u Tajlandu, međutim zbog jedne neopreznosti odmor bi mu mogao prisjesti.

Pizarro je na Instagramu objavio fotografiju kako uživa u odmoru s pivom u ruci i tako izazvao gnjev mnogih kojim je stalo do Werdera.

"Sunce i odmor su važni, ali fotografija nije primjerna zbog naše situacije. Razgovarat ćemo s njim kad se vrati", rekao je Frank Baumann, sportski direktor Werdera.

View this post on Instagram

Recargando baterías, 2020 allá vamos!! #energiasolar #phiphizarro

A post shared by CP14 (@claupiza14) on

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ekipa iz Bremena trenutno zauzima 17. mjesto na tabeli Bundeslige, u seriji je od četiri uzastopna poraza i nakon prvog dijela sezone ima svega osvojenih 14 bodova.

Iako ima 41 godinu Pizzaro je poprilično standardan ove sezone. U Bundesligi i DFB Pokalu skupio je 13 nastupa uz dva gola. 

Top Komentari

eye of the tiger
Covjek sa 41 godinom standardan u Werderu I ljudi se cude sto su u zoni ispadanja
5 0
Sanska_Prangija
trebao se je u crno obuci i tugovati
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije