Sat i pol je s ograde gledao kako mu voljeni tim gubi

Ljubav prema fudbalu ne poznaje granice

Sat i pol je s ograde gledao kako mu voljeni tim gubi

Admin Čaušević

Za mnoge je fudbal više od igre, posebice za pasionirane navijače čija se ljubav prema nekom klubu može teško opisati riječima.

Da je za pojedine u pitanju "neizlječiva bolest" stiže potvrda iz Rumunije gdje jedan fanatik Rapida iz Bukurešta nije birao način da gleda svoj voljeni klub.

Stariji navijač Rapida koji se takmiči u drugoj rumunskoj ligi nije imao novca da plati ulaznicu, ali je pronašao "rizično" rješenje.

On se popeo na nekoliko metara visoku ogradu gdje je stajao duže od sat i pol jer nije namjeravao da propusti utakmicu.

Inače, ovaj navijač na kraju nije imao razlog za radost obzirom da je Rapid poražen na gostovanju od Turnua s 3:1 iako su gosti prvi poveli.

Ovom nesvakidašnjem događaju svjedočio je i Nedo Turković, bivši fudbaler Željezničara koji odnedavno nastupa za Turnu.

Top Komentari

gameon
Campo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi