Šatara: Cilj nam je pobjeda i nova tri boda

Fudbaler Mladosti iz Lučana o Super ligi Srbije

Šatara: Cilj nam je pobjeda i nova tri boda

D. Vejo

Mladi bh. reprezentativac Miloš Šatara trenutno brani boje ekipe Mladosti iz Lučana te nastupa u Super ligi Srbije.

Nakon sedam odigranih kola, Mladost zauzima devetu poziciju sa isto toliko osvojenih bodova. Naredni portivnik, biti će im ekipa Radnika, protiv koje kako kažu idu na pobjedu.

"Nakon reprezentativne pauze u goste nam dolazi ekipa Radnika. Naš protivnik ovoga vikenda, povezao je nekoliko loših rezultata, ali sada im je stigao i novi trener koji će pokušati da vrati bodove upravo protiv nas. Nakon dobrog starta u šampionatu, i mi smo vezali nekoliko loših mečeva te s toga, ne smijemo više da gubimo bodove kod kuće. U subotu, moramo dati sve od sebe kako bi upisali nova tri boda", rekao je za SportSport.ba fudbaler Mladosti, Miloš Šatara.

Susret Mladosti i Radnika zakazan je za sutra od 19. sati u Lučanima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti