Šatara: Spremni smo da se suprostavimo Zvezdi

Mladi bh. reprezentativac pred velikim izazovom

Šatara: Spremni smo da se suprostavimo Zvezdi

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti iz Lučana sutra igraju protiv Crvene zvezde na "Rajko Mitić", a u okviru 18. kola Super lige Srbije.

Zadnju liniju gostujuće tima, predvodit će mladi bh. reprezentativac Miloš Šatara, koji pruža sjajne partije u prvenstvu. Iako Zvezda važi za veliki klub koji uvijek pretenduje na sam vrh, defanzivac Mladosti vjeruje u pozitivan ishod.

"Atmosfera u timu je odlična, nakon što smo vezali nekoliko trijumfa. S toga, mirni idemo na gostovanje u Beograd. Nemamo šta da izgubimo, idemo da damo sve od sebe, te smatram da se imamo čemu nadati. Nismo kompletni, nedostaje nam nekoliko igrača koji imaju problem sa kartonima, ali oni koji izađu na teren, dat će sve od sebe za pozitivan ishod. Spremni smo da im se suprostavimo", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Mladosti, Miloš Šatara.

Prije ove utakmice, Mladost zauzima petu poziciju na tabeli, dok su crveno-bijeli lideri.

Susret je zakazan za sutra od 18 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi