Šatara: Večeras igramo istorijski meč, ne bojimo se Intera

Bh. fudbaler večeras igra kvalifikacije za Evropu

Šatara: Večeras igramo istorijski meč, ne bojimo se Intera

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti iz Lučana ispisuju nove stranice istorije kluba.

Ovaj srbijanski superligaš, ostvario je impozantan uspjeh u sezoni 2016/2017, sa veoma malim budžetom, mladim igračkim kadrom i bosanskohercegovačkim fudbalerima.

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Miloš Šatara, komandovaće večeras zadnjom linijom tima iz Lučana, kao što to čini godinama unazad.

U svom debitantskom nastupu u Evropi, talentovanog defanzivca čeka azerbejdžanski Inter iz Bakua. Ekipa prema kojoj njegovi saigrači i on, gaje veliki respekt, ali napominju i to da Mladost nije slučajno ostvarila plasman u Evropu, te da nemaju namjeru da se brane.

"Igramo istorijsku utakmicu. Želja nam je da prođemo prvo kolo. Dobili smo protivnika s kojim se možemo nositi. Inter smo dobro analizirali. Znamo da se radi o jakoj i iskusnoj ekipi koja uvijek igra na pozitivan rezultat. Ali, mi smo spremni i daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat po mogućnosti bez primljenog gola. Imaćemo veliku podršku navijača na tribinama i velika nam je želja da ih obradujemo večeras", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Mladosti, Miloš Šatara.

Pored Šatare, u timu Mladosti nalazi se i Siniša Saničanin.

Utakmica između Mladosti i Intera iz Bakua, počinje večeras od 20.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi