Savić: Nama je pripalo prvo poluvrijeme

Zvijezdi 09 prvi bod u novoj sezoni

Savić: Nama je pripalo prvo poluvrijeme

S. Mlaćo

Do prvih bodova nogometaši Zvijezde 09 jučer su došli pred svojim navijačima u Ugljeviku protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Bilo je 1:1, iako su domaći prvi poveli, te sjajno odigrali prvo poluvrijeme. Na kraju su se ipak morali zadovoljiti jednim bodom.

"Mislim da je prvo poluvrijeme pripalo nama, imali smo posjed i dominaciju, te postigli gol na vrijeme. Imali smo dvije-tri situacije da uvedemo utakmicu u drugi tok. Povukli smo se zatim, ušli u ritam Mladosti i onda su oni to rezultirali golom", kazao je trener Zvijezde 09 Boris Savić.

"Njima je pripalo drugo poluvrijeme, nama pravo, te je remi najpravedniji ishod", dodao je Savić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Zvijezda 09 gostuje ekipi Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi