Savić: Odbrana je odlična, napad ćemo popraviti

Desni bek našeg nacionalnog tima

Savić: Odbrana je odlična, napad ćemo popraviti

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Kataru, koje će početi sredinom mjeseca januara u Dohi. 

Naši najbolji rukometaši izuzetno su zadovoljni uslovima u Dohi. Selektor Marković vidio je koliko ekipa može u tri prijateljska susreta. Desni bek našeg nacionalnog tima, Kosta Savić zadovoljan je igrom u odbrani, dok u napadu ima prostora za napredak. 

"Što se tiče pripremnih utakmica mogu reći da smo jako zadovoljni. Igrali smo odlično u odbrani, zalaganje je bilo na velikom nivou, malo smo griješili u napadu, ali to smo popravili na treningu. Uigravamo se polako, uslovi su odlični, svi igrači su zadovoljni. Pripremamo se dobro i čekamo spremno Svjetsko prvenstvo," rekao je Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti