Savićević: Još je rano za utakmicu sa Srbijom

Predsjednik FS Crne Gore oštar prema novinaru

Savićević: Još je rano za utakmicu sa Srbijom

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević izjavio je da je prerano za prijateljsku utakmicu sa Srbijom.

"Potrebno je da se ohlade glave, jer mnogi u Srbiji misle da smo ih mi Crnogorci izdali time što smo htjeli nezavisnost. To je kao poslije razvoda i zato je bolje da ne igramo sa Srbima, dok se ne stišaju tenzije", rekao je Savićević. 

"Meni su i dalje Beograd i Srbija bliži od Sarajeva, Zagreba i Ljubljane. Ljudi iz Beograda su nam pomogli oko mnogih stvari. U stalnom sam kontaktu sa fudbalskim prijateljima iz Srbije", rekao je Savićević, koji je novinarima objasnio zašto je glasao za nezavisnost Crne Gore.

"Želio sam samostalnost Crne Gore iz mnogo razloga, znao sam da ne možemo zajedno opstati. Srbija je teritorijalno veća i uvijek se moralo u Beograd po mišljenje", kaže Savićević kojeg je iznerviralo pitanje novinara za moguću utakmicu sa Kosovom. 

"Hajde me ti posavjetuj da li bi trebalo da igramo!", ljutito je odgovorio Savićević, a novinar mu je odgovorio sa ne bi. Međutim, Dejo je onda bio još oštriji. 

"Počeo si me za**bavati. Nemam namjeru više da pričam s tobom. Zdravo majstore!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.